Lassie


Lassie Kattförsäkring

Genom att teckna Lassie kattförsäkring så får ni inte bara marknadens högsta veterinärvårdsskydd utan även möjlighet att sänka er kostnad på kattförsäkringen. Lassie erbjuder en möjlighet att sänka kostnaden på hela 25% på en kattförsäkring. Vi tror mycket på Lassie som ett bra försäkringsbolag för katter. Vem vill inte ge sin katt det största skyddet man kan få i en kattförsäkring.


Lassie kattförsäkring


✓ Inga rasspecifika begränsningar


✓ Samla poäng och sänk kostnaden


✓ Upp till 150 000 kr i veterinärvårdsskydd


✓ 1500 kr i fast självrisk


✓ Ersätter TR/Forl


365 Dagars Självriskperiod 


✓ Välj mellan Mini - Mellan - Stor


Lassie


Omdöme

9.3 av 10

Pris

96 kr/mån

Självrisk Fast

1500 kr

Självrisk Rörlig

25 %

Skyddsbelopp

30 000 kr

Forl

Ja


Lassie erbjuder en av de bästa kattförsäkringarna

Lassie är ett nytt försäkringsbolag som erbjuder just kattförsäkring, men vi märker direkt att de inte är som de gamla vanliga försäkringsbolagen. Här går de ut hårt direkt och erbjuder både den bästa självriskperioden på 365 dagar, men även det högsta veterinärvårdsbeloppet på 150 000 kronor per år. Man kan välja mellan tre olika kattförsäkringar som ni kan läsa mer om på denna sida. Kortfattat så är det Mini, Mellan och Stor kattförsäkring. Lassie har även en App där man kan gå kurser för bland annat skadeförebyggande vård och på så sätt faktiskt även få ner sin premiekostnad. Detta tycker vi verkar riktigt bra.Lassie kattförsäkring

När du ska teckna en kattförsäkring genom Lassie, så får ni välja mellan tre olika välfyllda kattförsäkringspaket. Samtliga försäkringar har ett stort grundskydd och man kan enkelt välja en som passar plånboken väldigt bra.


3 Stycken kattförsäkringspaket att välja mellan

 1. Mini
 2. Mellan
 3. Stor


Självrisker som du får välja

 • Fast självrisk 1500 kr 3500kr
 • Rörlig självrisk 15 % eller 25 %


Tilläggsförsäkringar

 • LivförsäkringLassie kattförsäkring - En ny kattförsäkring med ett stort innehåll

Lassie är ett nytt försäkringsbolag som erbjuder kattförsäkringarLassie kattförsäkring

Innehåll kattförsäkring Mini - Mellan - Stor


Veterinärvård

Mini

Mellan

Stor

Ersättning

30 000 kr

60 000 kr

150 000 kr

CT & MR

X

60 000 kr

150 000 kr

Rehab

X

6000 kr

12 000 kr

Medicin

X

6000 kr

150 000 kr

Dolda fel

Ja

Ja

Ja

Tandvård

Ja

Ja

Ja

Cellgifter

X

Ja

Ja

Firstvet

Ja

Ja

Ja


Lassie Mini kattförsäkring

Kattförsäkring Mini är till för dig som vill ha den billigaste kattförsäkringen som Lassie erbjuder sinda kunder. Man får ett veterinärvårdsbelopp på 30 000 kronor som har ett bra grundskydd. Lite av det som ingår i Mini kattförsäkring är Fria samtal till Firstvet, dolda fel och tandskador. Även FORL ingår i kattförsäkringarna hos Lassie, vilket är ett stort plus. Är det något som man saknar i Mini är det först och främst de mer avancerade undersökningar så som MR och CT undersökningarna som tyvärr inte ingår.


Veterinärvårdsbelopp upp till 30 000 krMini kattförsäkring


Lassie Mellan kattförsäkring

Lassie Mellan kattförsäkring har det mesta man kan tänkas sig behöva i en kattförsäkring, Det är nog även den vanligaste kattförsäkringen hos Lassie, då både pris och innehåll är bra. Här får man förutom ett väldigt omfattande försäkringsskydd som ingår i Mini även ersättningar för de mer kostsamma och avancerade undersökningar som finns att tillgå veterinärerna. Detta kan vara både MR och CT undersökningar. Bra att veta är att den även täcker kostnader för cellgiftsbehandlingar och strålningar som kan vara väldigt kostsamma. Förutom detta så ingår ju då självklart även rådgivning genom Firstvet. För dig med en dräktig katt så kan det även ersättas ett kejsarsnitt om detta skulle behövas. Med ett veterinärvårdsbelopp på 60 000 kronor så räcker denna kattförsäkring riktigt långt.


Veterinärvårdsbelopp upp till 60 000 kr


Mellan kattförsäkring


Lassie Stor Kattförsäkring

Detta är den kattförsäkringen för dig som söker det allra högsta och bästa en kattförsäkring kan erbjuda. Här får ni ett veterinärvårdsbelopp som är marknadens högsta på hela 150 000 kronor. Det är dock inte det ända som är marknadens bästa inom kattförsäkringar, utom självriskperioden är hela 365 dagar med. I Lassie Stor kattförsäkring får ni ett jätte bra skydd då bland annat CT och MR undersökningar, cellgifter, dolda fel, kejsarsnitt och ordinerad medicin ersätt med hela veterinärvårdsbeloppet som i detta fall är 150 000 kronor. Förutom allt detta så ingår det även ersättningar för rehabilitering på upp till 12 000 kronor och veterinär utskrivet foder upp till 6000 kronor per år.


Veterinärvårdsbelopp upp till 150 000 krStor kattförsäkring


Stort innehåll i Lassie kattförsäkringStort innehåll med en del nyheter

Hos Lassie får du flera nyheter och en möjlighet till marknadens högsta veterinärvårdsersättning. I kattförsäkring Stor från Lassie är beloppet marknadens högsta på hela 150 000 kronor. Även ersättningar från bland annat avancerad diagnostik är den högsta. Självriskperioden är även den, den längsta på 365 dagar. 


Lassie


Omdöme

9.3 av 10

Pris

77 kr/mån

Självrisk Fast

1500 kr

Självrisk Rörlig

25 %

Skyddsbelopp

30 000 kr

Rabatt

20 % tillbaka


Lassie Veterinärvårdsbelopp

Veterinärvårdbeloppet är grunden i en kattförsäkring. Det är detta belopp som kan betalas ut i ersättningar beroende på vad som har hänt. Behöver exempelvis din katt komma till veterinären för en skadad tass, så är detta veterinärvårdsbeloppet som kommer betala kostnaden. Så med andra ord är det i regel ganska bra att säkerställa sig genom att ta ett högre belopp här. Detta då veterinärskostnaderna har skjutit i taket senaste åren. Det kan bli väldigt kostsamt med exempelvis en röntgen eller en cancer behandling för katten.


 • Mini 30 000 kr
 • Mellan 60 000 kr
 • Stor 150 000 krVeterinärvårdsbelopp


Självrisker Lassie kattförsäkring

Lassie har väldig bra självrisker som vi tycker är lite av marknadens bästa även detta. Den fasta självrisken betalar man endast en gång per självriskperiod. Den rörliga självrisken betar man varje gång försäkringen används. Man kan välja på följande:


Fast självrisk

1500 kr

3500 kr

Rörlig självrisk

15%

25%

Självriskperiod

365 dagar


Självrisker


Avancerad diagnostik

Med Avancerad diagnostik menar Lassie försäkringar att det täcker de mer avancerade undersökningar. Det kan exempelvis vara utredningar som behövs göra med hjälp av MR eller CT undersökningar. Det kan även vara så att katten har fått cancer och behöver strålningar eller cellgiftsbehandlingar. Då kan detta ersättas genom Avancerad diagnostik. Detta är något som vi tycker kan vara en punkt att titta närmare på, då detta är kostsamma saker för en veterinär att göra.


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan upp till 60 000 kr
 • Stor upp till 150 000 kr


Avancerad diagnostik


Mediciner

Mediciner kan ingå i vissa av försäkringarna. Det ingår dessvärre inte i kattförsäkringen Mini. Men i Mellan ingår ordinerade mediciner från en veterinär upp till 6000 kronor per år. I stor så täcker denna punkt upp till hela veterinärvårdsbeloppet. Detta vill säga 150 000 kronor. Mediciner är vanligt att man får utskrivet vid exempelvis en olycka eller en sjukdom som har drabbat katten.


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan 6000 kr
 • Stor 150 000 kr


Mediciner


Rehabilitering

Om din katt behöver rehabilitering efter en sjukdom eller en skada så som efter en olycka så kan man få ersättning för den rehab som katten kan tänkas behöva. Vad rehabiliteringen innebär beror helt enkelt på vilken sjukdom eller skada det varit. Detta ingår dessvärre inte i Mini, men i Mellan ingår detta upp till 6000 kronor och i Stor upp till 12 000 kronor per år.


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan 6000 kr
 • Stor 12 000 kr


Rehabilitering


Dolda fel


Dolda fel ingår i följande försäkringar

 • Mini 30 000 kr
 • Mellan 60 000 kr
 • Stor 150 000 krDolda fel


Firstvet

Detta är något som både kan spara in pengar för er och för försäkringsbolaget. Har man frågor eller funderingar så kan man alltid ringa Firstvet och be om råd innan man kanske åker till veterinären. Dock ska ni ALLTID åka in till veterinären direkt vid allvarliga skador eller sjukdomar.


Firstvet


Tänder

Tandskador ersätts i följande försäkringsalternativ

 • Mini
 • Mellan
 • Stor


En tandskada kan vara att katten har slått i en tand så den har gått av. Försäkringen gäller även för tandsjukdomen FORL vilket vi tycker är väldigt bra.


Tänder
Lassie


Omdöme

9.3 av 10

Pris

96 kr/mån

Självrisk Fast

1500 kr

Självrisk Rörlig

25 %

Skyddsbelopp

30 000 kr

Forl

Ja


Lassie kattförsäkring tilläggsförsäkringarLivförsäkring

Lassie har en livförsäkring för katten som ni kan välja att teckna utöver kattförsäkringen. Den går att teckna fram till att katten fyller 6 år. Den upphör sedan när katten fyller 13 år. En livförsäkring gäller om katten skulle dö eller behöva avlivas, den kan även gälla ifall katten springer bort eller blir stulen. Det högsta beloppet man kan teckna en kattförsäkring på hos Lassie är på 10 000 kronor. Beloppet bestäms beroende på vad katten kostade vid inköp.


livförsäkring kattförsäkring


Lassie kattförsäkring Recension

Sammanfattning Lassie KattförsäkringLassie kattförsäkring erbjuder verkligen ett riktigt nytänkande inom kattförsäkringar. Med den enkla smidiga appen kan man göra mycket med kattförsäkringen. Sänk din försäkringskostnad genom att gå några kurser. Teckna marknadens högsta veterinärvårdbelopp på hela 150 000 kronor för din katt hos just Lassie. Det ingår även ersättningar för tandsjukdomen FORL vilket är väldigt positivt. Vi tycker att detta är en av de bästa kattförsäkringarna på marknaden idag.


Recension Lassie kattförsäkring


Lassie Omdöme

Omdöme Lassie KattförsäkringOmdömen Lassie kattförsäkring


Lassie är ett nytt försäkringsbolag som bland annat erbjuder kattförsäkringar. Så det är svårt att hitta några direkta omdömen just nu för just Lassie. Men i alla de facebook grupper vi är medlemmar i så verkar det som om Lassie fått ett varm välkomnande. Även trustpilot har gett höga poäng för Lassie kattförsäkring.
Lassie


Omdöme

9.3 av 10

Pris

96 kr/mån

Självrisk Fast

1500 kr

Självrisk Rörlig

25 %

Skyddsbelopp

30 000 kr

Forl

Ja